Älä tee niin kuin me teemme…

Home / Yleinen / Älä tee niin kuin me teemme…

Myönnämme, että välillä Pudotus puhuu toisin kuin tekee.  Saarnaamme epämukavuusalueelle menosta mielellään, mutta me jos ketkä osaamme lillua mukavuusalueella, kunnes toisin päätämme.  Vuosi sitten puhuimme palaverissa blogista ja sen tarpeellisuudesta,  kahdeksan kuukautta sitten teimme kirjoittamisessa työnjaon ja merkitsimme vastuuvuorot kalentereihimme, puoli vuotta sitten siirryimme puhumaan blogin välttämättömyydestä ja neljä kuukautta sitten teetätimme viestintäsuunnitelman, missä blogin rooli nostettiin merkittäväksi osaksi viestintää. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut.

Mikä tässä sitten mättää? Mikä blogin kirjoittamisessa on niin vaikeaa?  Millainen blogi kiinnostaa?  Millainen materiaali on  asiakkaillemme merkityksellistä? Mikä luo lisäarvoa? Kerro sinä se meille.

Luemme itse rakkaan yhteistyökumppanimme Jari Parantaisen blogia pollitasta.fi, mikä on nostanut riman melko korkealle.  Siihen siis pyritään.  Käy lukaisemassa Jarin ajatuksia, ja palaa sitten säännöllisesti tänne meidänkin sivuille. Nyt pöhistään!

Comments(0)

Leave a Comment