Iron Skytä ja ikkunoiden pesua

Home / Yleinen / Iron Skytä ja ikkunoiden pesua

Viikon ajan olen saanut tutustua työelämään, TET- harjoittelussa Vapaalla pudotuksella. Odotin innolla tulevia työtehtäviä ja odotukset saivat, kuin saivatkin hyvän vastineen. Mielenkiintoista oli se, ettei oikein tiennyt, mitä odottaa.

Viime viikon aikana sain tutustua yrittäjän arkeen. Olen mm. täyttänyt asiakasrekisteriä, keittänyt kahvia, pessyt ikkunoita jne. Olen myös haahuillut ympäri Tamperetta ja saanut olla mukana palavereissa ja ENTRE-yrittäjyys tapahtumassa.

Entrepreneurship – In your dreams? -tapahtumassa esiintyi mm. elokuvan Iron Skyn ohjaaja, Timo Vuorensola. Seurailin Johannaa, kun hän kertoi pitchauksesta, eli ”esiintymisestä”. Uskon, että sain esityksestä itsekin hyötyä ja apua, monenlaisiin tilanteisiin. (Pääsin, myös Johannan kanssa Back stagelle.) Tapahtuma korosti hyvin yrittäjyyden monimuotoisuutta.

Jännittävän ja monimuotoisen viikon aikana, olen oppinut kaikenlaista ja nyt tiedän, mitä kaikkea voi yrittäjyyteen kuulua. Toki opittavaa on vielä. Jännitystä viikkoon on tuonut, myös lähestyvän näytelmän ensi-ilta. Ravailtu on tässä Tampereelta, sinne pikkuruiseen Viljakkalaan ja ihan riittävästi on ollut hoppuakin. Eli siis kiirettä on riittänyt. (Ei silti liikaa). Mutta todella hauskaa on ollut! Ties, vaikka tulevaisuudessa, itsekin olisin osa yrittäjyyden jännittävää maailmaa. Ei meinaan mikään huono vaihtoehto. J

Milja Silvan 8 lk (Viljakkalan koulu, Ylöjärvi)

Comments(0)

Leave a Comment