Usko palasi

Home / Yleinen / Usko palasi

 

 

Hetkittäin on tuntunut siltä, että uskoni politiikkaan on täysin mennyt, enkä ole ollut mielipiteeni kanssa yksin. Teknologiateollisuuden esittelemät käppyrät sukeltavat surullisesti (Tampereen Kauppakamari, 22.8), valtiovarainministeri lataa otsikoihin pelkoja ja uhkia, ja siltikin päätöksiä syntyy harvakseltaan ja silloinkin melko pliisuja. Vai mitä olet mieltä siitä, että joidenkin galluppien mukaan kansa olisi halunnut enemmän ja kovempia päätöksiä? Ja kun Tampereella ollaan, niin kliimaksin kruunasi Tampereen valtuustosalissa käyty keskustelu Rantaväylän tunnelista. Keskustelun taso herätti lähinnä häpeän, epäuskon ja myötähäpeän tunteita. Että tähänkö on sitten tultu.

Mutta nyt usko palasi. Ihana, kansainvälinen ja positiivinen Alex Stubb, kiitos sinulle siitä.  Nordic Business Forumin lavalla edustit positiivista, talenttia ja optimistista Suomea, joka näkee mahdollisuuksia jatkuvien uhkien sijaan. Puheesi jälkeen monituhatpäinen kuulijajoukko oli täysin vakuuttunut siitä, että me pärjäämme, ja perhanan hyvin pärjätäänkin. Tällaisia poliitikkoja Suomi ja maailma tarvitsee.

Comments(0)

Leave a Comment