Home / Me

Mistä tuo kaikki ääni kuuluu?

Meillä on vahva viestinnän, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen tausta. Kouluttamista ja fasilitoimista olemme treenailleet yhteensä reilut kolmekymmentä vuotta.  Olemme kehittäneet vuosien saatossa niin aloittavia yrittäjiä, startupeja kuin yrityksiä.

”Vapaa pudotus sopii hyvin innovatiiviseen joukkoon, jossa halutaan selkeästi uudistua. He eivät tee valmennuksia samalla kaavalla kaikille, vaan muokkaavat aina valmennuksensa asiakkaan tarpeisiin ja uudistuvat koko ajan myös itse. Heillä on korkea bisnesetiikka ja he laittavat valmennuksissa itsensä likoon.”

tj. Anne Lindqvist, Taitoa

Johanna Raiskio

Johanna on innostaja, valmentaja, yrittäjä koko sielultaan. Synnynnäinen verkostoituja ja ihmisten sparraaja. Käärii hihat ja ryhtyy hommiin. Mitä tiukempi tilanne, sen villimpi salaatti. Nopeus ainoa heikkous.

Varo sitä mitä sä haluut, sillä sä tuut saamaan sen.
– Andy McCoy

Taru Kumpulainen

Taru on intohimoinen brändäri ja strategisen viestin kiteyttäjä. Suorapuheinen savolainen syttyy uuden konseptoinnista ja monimutkaisten asioiden yksinkertaistamisesta. Taustoittaa tilanteen ja etenee loogisesti – vaikkei aina uskoisi. Rakastaa reppureissausta ja hyvää suklaata.