Ideasta pitchiksi -verkkokurssi

Home / Palvelut  / Ideasta pitchiksi -verkkokurssi

Kuvankaappaus 2013-11-15 kello 13.39.41

Ideasta pitchiksi

Olemme siirtäneet innovaatioleireillä ja startup-sparrauksissa hankittua kokemusta ja tietoa Ideasta pitchiksi -verkkokurssiin, jonka avulla yrittäjä oppii

  • itsestään, ideastaan, ympäristöstään ja yrityksestään
  • nopeasta ja asiakaslähtöisestä kehittämisestä
  • liiketoimintamallin kehittämisestä
  • ideansa myynnistä ja pitchauksesta

 

Verkkokurssi rivakalle kehittäjälle

Verkkokurssi on tarkoitettu startup-yrittäjille tai yrittäjyydestä kiinnostuneille, jotka haluavat edetä ideansa kanssa eteenpäin rivakasti ja resursseja hukkaamatta, ja saada nopeasti haltuun olennaista tietoa yrityksen kehittämisestä. Se soveltuu myös esimerkiksi pitchaustaitojen kehittämisestä tai lean startup-menetelmistä kiinnostuneille. Se koostuu videoista, ajankohtaisista verkkomateriaaleista, kirjavinkeistä ja käytännön tehtävistä, joiden avulla omaa ideaa voi viedä tiikerinloikan eteenpäin. Kurssin voi käydä läpi täysin omaan tahtiin.

Kurssin hinta on 79 € (sis. alv 24%).  Voit maksaa kurssin verkkomaksulla täällä. Kun olemme vastaanottaneet maksusi, lähetämme sinulle ilmoittautumislinkin kurssille.

 

Haluatko lisäksi tiimisparrausta?

Jos haluat oppia myös muilta sekä verkottua muiden yrittäjyydestä innostuneiden kanssa, voit täydentää verkkokurssista oppimaasi lähtemällä mukaan tiimisparraukseen. Tiimisparraus järjestetään kerran kuukaudessa, ja sparritiimiä vetää kokenut liiketoiminnan kehittäjä.  Verkkokurssi ja kuuden kuukauden tiimisparraus maksavat sinulle yhteensä 600 € (100 €/kk, yht. 6 kk). Lue lisää ideasta_pitchiksi -esitteestä.